تاریخ : يکشنبه 11 شهريور 1403

به گزارش مفدامراغه،مراسم سوگواری پیامبر اکرم (ص) با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا اصلانی عضو هیات علمی گروه معارف در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

ایشان در مورد ویژگی‌های اخلاقی پیامبر اکرم (ص) گفت: یکی از شاخصه‌های پر اهمیت در پیشرفت اسلام اخلاق نیک و کلام پر جاذبه «پیامبر اکرم (ص)» با انسان‌ها بود در آیه ۱۲۸ سوره توبه آمده است: «لَقَدْ جَاءَکُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِکُمْ عَزِیزٌ عَلَیْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِیصٌ عَلَیْکُمْ بِالْمُؤْمِنِینَ رَءُوفٌ رَحِیمٌ، همانا رسولی از جنس شما برای هدایت شما آمد که فقر و پریشانی و جهل و فلاکت شما بر او سخت می‌آید و بر آسایش و نجات شما بسیار حریص و به مؤمنان رئوف و مهربان است».

وی پیرامون وجود سراسر رحمت «پیامبر اکرم (ص)» تاکید کرد و گفت : «پیامبر اکرم (ص)» وجودشان سراسر رحمت است لذا ایشان را رحمة للعالمین نیز می‌نامند و پاسخ به این رحمت و رفتار نیکو باید کمک و خدمت به دیگران باشد تا دل حضرت «ولی عصر (عج)» نیز از ما رازی شود.

• واحد ارجاع دهنده معاونت آموزشی ، تحقیقات و دانشجویی و فرهنگی