تاریخ : يکشنبه 21 اسفند 1401
در ابتدای جلسه ، دکتر پوراحمد ، معاون فنی معاونت بهداشتی ضمن تشریح اهداف برگزاری این جلسه ، تکیه بر آموزش والدین و دانش آموزان ،  کنترل خانوارده بر رفتار فرزندان و آگاه سازی جامعه از حوادث تلخ چهارشنبه سوری را به عنوان مهمترین اصول پیشگیرانه برشمردند و بر همکاری تمامی گروه های کارشناسی موثر در کاهش آمار حوادث چهارشنبه سوری تاکید کردند .
در ادامه جلسه ، مهندس مسعودخواه ، کارشناس مسئول دفتر مدیریت بلایا و حوادث معاونت بهداشتی ضمن تشریح آمارهای حوادث چهارشنبه سوری در سالهای گذشته در شهرستان مراغه ، سوختگی و ترومای چشم را از مهمترین عوارض ناشی از حوادث چهارشنبه سوری بر شمردند و رعایت نکات ایمنی در این مراسم را با استفاده از آموزش نوجوانان و جوانان ، والدین بسیار مهم ارزیابی کردند .
در ادامه جلسه گروه های کارشناسی به بیان نظرات خود پرداختند و تصمیمات لازم اخذ شد.