تاریخ : سه شنبه 13 دي 1401
به گزارش روابط عمومی دکتر مجتبی پوراکبر سرپرست مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده علوم پزشکی مراغه در این بازدید، در خصوص دستاوردها، محصولات و همچنین ظرفیت بالای این مرکز در تولید محصولات دانش بنیان توضیحاتی را بیان کرد.

همچنین دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به همراه دکتر احسانی معاون آموزشی و پژوهشی و مهندس پوررستم معاون توسعه از غرفه نمایشگاه فن بازار ملی سلامت که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در محل سالن همایش‌های رازی در حال برگزاری است بازدید کرده اند.

دکتر ارجمند در این نمایشگاه گفت: دو محصول فناورانه دانشکده علوم پزشکی مراغه در حوزه تغذیه و صنایع غذایی ارائه شده است مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفت.

در این نمایشگاه علاوه بر فناوران افراد سرمایه گذار نیز جهت انتخاب محصولات مورد علاقه جهت سرمایه‌گذاری شرکت داشتند.

همچنین شرکت‌های مستقر در مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده علوم پزشکی مراغه در این نمایشگاه حضوری چشم گیر و موثر داشتند.