تاریخ : دوشنبه 12 دي 1401
طی این جلسه آموزشی ،اقای جوادی  کارشناس مسئول سلامت روان معاونت بهداشتی  با اشاره به شناخت علل و روش های پیشگیری از خودکشی بیان کرد: مداخلات چند جانبه برای کنترل این پدیده و آگاه سازی اقشار مختلف مردم مهمترین راه حل جلوگیری از خسارات این پدیده شوم اجتماعی است.برنامه هاي پيشگيری از خودکشی برای افراد کليدی جامعه شامل طیف وسيعی از مداخلات برای جامعه و مراقبين سازمانها است که تماسشان با جمعيت آسيب پذير فرصتی را برای شناسائی افراد در معرض خطر فراهم ميکند و آنها را به سمت ارزيابی و درمان بهتر هدايت ميکند. آموزش، شامل آگاهی از عوامل خطر، تغيير سيا ست برای تشويق افراد برای جستجوی کمک، در دسترس بودن منابع وتلاش برای کاهش استيگمای مرتبط با جستجوی کمک(help seeking )ميباشد.

علاوه بر آموزش اين افراد، اين برنامه ها همچنين باعث ارتقاء سطح آگاهی سازمانها به طورگسترده در زمينه بهداشت روان و خودکشی و دستيابی آسان به خدمات بهداشت روان ميشوند وقتی که نقش افراد کليدی به طور رسمی مشخص شود و امکانات درمانی به آسانی در دسترس باشند، آموزش اين افراد در جهت کاهش رفتارهای خودکشی کمك کننده خواهد بود.
درپایان ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در این رابطه درسطح شهرستان به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.