تاریخ : سه شنبه 7 فروردين 1397
کد 1187
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، بازرسان بهداشت محیط با حضور مستمر بر عملکرد و وضعیت بهداشتی اماکن تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی نظارت دقیق دارند .
دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی امراغه ضمن اعلام این خبر افزودند : با توجه به شروع تعطیلات نوروزی ، نظارت مستمر بر فعالیت رستورانها ، فروشگاهها ، ترمینال و تمامی فروشگاههای تهیه و توزیع مواد غذائی جزء برنامه های اجرایی بازرسان بهداشت محیط قرار گرفته و کارشناسان بهداشت محیط با حضور همه روزه ، بر فعالیت این اماکن نظارت دقیق دارند . ایشان با هشدار به متخلفان بهداشتی از مردم خواستد تا در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی ، مورد را به سامانه 190 اطلاع رسانی نمایند تا بازرسان بهداشت محیط سریعا نسبت به بررسی موضوع اقدام نماید .
مهندس احمدی ، مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی با تشریح شیوه بازرسی از اماکن، از بکارگیری دستگاههای پیشرفته  پرتابل سنجش بار میکروبی  سطوح   و دستگاه سنجش PH  مواد غذایی  و سنجش میزان نمک به خصوص در خمیر نان ، دستگاه تست دور ریز روغن  و استفاده از دماسنجهای پیشرفته جهت کنترل  سلامت و امنیت مواد غذایی خبر داد و افزود : بازرسان با استفاده از این تجهیزات ، امکان سنجش بار میکروبی ظروف و وسایل مورد استفاده در تهیه و توزیع مواد غذائی توسط بازرسان را فراهم می نماید و از تمامی متصدیان تهیه و توزیع مواد غذائی خواست تا با رعایت موازین بهداشتی ، از بروز بیماریهای مرتبط با آلودگی مواد غذایی پیشگیری نمایند .
  • واحد ارجاع دهنده معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه