تاریخ : دوشنبه 1 خرداد 1396
پیرو ارسال فراخوان  مسابقه کتاب خوانی  با هدف"ترویج ازدواج سالم و پایدار"، به مناسبت هفته جوان ،در دانشکده پرستاری و مامایی مراغه باهماهنگی و برنامه ریزی کارشناسان حوزه معاونت بهداشتی (سلامت جوانان)و همکاری خانم توحید فام (مسئول امور خوابگاههای معاونت آموزشی و پژوهشی )،مسابقه کتاب خوانی بین دانشجویان برگزار گردید.
در این مسابقه ،سوالات طرح شده  از کتابهای (دانستنی های ازدواج سالم ، ازدواج ۱۸+ ، ازدواج مناسب برای جوانان ) ،در بین دانشجویان شرکت کننده توزیع گردید .
نتایج  مسابقه کتاب خوانی  با هدف"ترویج ازدواج سالم و پایدار"، به مناسبت هفته جوان ،توسط معاونت بهداشتی ( گروه سلامت نوجوانان و جوانان )  در تاریخ ۲۸/۲/۹۶ ، از دانشجویانی که در آزمون شرکت کرده بودند، به شرح ذیل اعلام می گردد.
۱ ـ خانم مهدیه اصغری (رشته بهداشت عمومی ) ـ نفر اول
۲ ـ خانم مهسا نعمتی ( رشته بهداشت عمومی ) ـ نفر دوم
 ۳ ـ خانم فاطمه محمدی ( رشته بهداشت عمومی ) ـ نفر سوم
جوایز برندگان از طرف معاونت بهداشتی (گروه سلامت نوجوانان وجوانان ) با همکاری و هماهنگی خانم توحید فام (مسئول امور خوابگاههای معاونت آموزشی و پژوهشی ) تقدیم خواهد شد .