تاریخ : يکشنبه 24 ارديبهشت 1396
این جلسه در راستاي تحقق سياست هاي کلي سلامت ابلاغي از سوي مقام معظم رهبري ( مد ظله العالي ) وپيرو تفاهم نامه منعقده في مابين وزارت بهداشت با مرکز خدمات حوزه هاي علميه کشور  برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، این جلسه در جهت ارتقای سواد سلامت طلاب واساتید حوزه های علمیه وتربیت سفیران سلامت جوان و نشر برنامه های سلامت در بین آحاد جامعه توسط معاونت بهداشت دانشکده برگزار گردید.
این دوره آموزشی با هدف آشنایی و ارتقاء دانش  با برگزاری اولین جلسه توسط گروه آموزش وارتقای سلامت و با همکاری گروه پیشگیری ومبارزه با بیماری هادر محل حوزه علمیه برادران امام حسین (ع) آغاز شد.
در ابتدای جلسه، حاج آقا داننده با ایراد سخنرانی هدف از برگزاری جلسه را ارائه نمود و در ادامه سرکارخانم دکتر اسدیان کارشناس مسئول پیشگیری ومبارزه با بیماری ها در خصوص اهداف برگزاری جلسه و اهداف انجام خطرسنجی وغربالگری بیماری های قلبی وعروقی وراههای پیشگیری از بیماری های مزمن  توضیحاتی را ارائه کرد.
همچنین ایشان به معرفی مراکز خدمات جامع سلامت برای مراجعه اساتید وطلاب وخانواده های محترمشان در جهت انجام غربالگری بیماری های مزمن پرداخت .
در پایان جلسه به سوالات متعدد شرکت کنندگان در این زمینه پاسخ داده شد و کتاب خطرسنجی سکته های قلبی ، مغزی وسرطان از سری کتابهای راهنمای خودمراقبتی جلد دوم در بین شرکت کنندگان توزیع گردید.