تاریخ : شنبه 16 ارديبهشت 1396
به گزارش روابط عمومی، دکتر علی جنتی، رئیس دانشکده، در این خصوص گفت: این جلسه با هدف حل مشکلات مربوط به موقوفات تحت اجاره دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی کشور برگزار شد.
به نقل از پایگاه معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، در این جلسه، معاون حقوقی, پارلمانی و امور مجلس سازمان اوقاف, تعدادی از مسوولان این سازمان و همچنین مدیرکل خیرین و موسسات خیریه, مدیرکل سازمان‌های مردم‌نهاد, مدیرکل حقوقی, نماینده دفتر بازرسی از وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی, روسای دانشگاه‌های علوم‌پزشکی مراغه, بیرجند, گلستان, خوزستان و مدیران کل استان‌های آذر شرقی, خراسان جنوبی, گلستان وخوزستان حضور داشتند.
گفتنی است به منظور رفع مشکلات موقوفات درمانی بر اساس برنامه زمان‌بندی روسای دانشگاه‌های مذکور همراه با مدیران کل اوقاف استان‌های مربوطه در جلسه حضور یافتند و مشکلات موقوفات درمانی هر دانشگاه یک به یک مطرح شد و پس از بحث وبررسی, نتایج با رضایت و تایید طرفین صورتجلسه شد.