تاریخ : شنبه 16 ارديبهشت 1396
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، اولین جلسه از دوره آموزشی تربیت سفیران سلامت جوان ویژه طلاب حوزه علمیه خواهران فاطمه الزهرا شهرستان مراغه برگزار گردید.
این جلسه آموزشی در راستاي تحقق سياست هاي کلي سلامت ابلاغي از سوي مقام معظم رهبري و پيرو تفاهم نامه منعقده بین وزارت بهداشت با مرکز خدمات حوزه هاي علميه کشور  و در جهت ارتقای سواد سلامت طلاب حوزه های علمیه و تربیت سفیران سلامت جوان و نشر برنامه های سلامت در بین آحاد جامعه برگزار گردید.
دوره آموزشی تربیت سفیران سلامت جوان با برگزاری اولین جلسه توسط گروه آموزش و ارتقای سلامت و با همکاری گروه سلامت روانی ، اجتماعی وپیشگیری از اعتیاد در محل حوزه علمیه خواهران فاطمه الزهرا آغاز شد.
 در ابتدای این جلسه ، پیش آزمون برگزار شد و در ادامه سرکار خانم همتی، کارشناس گروه آموزش سلامت، در خصوص اهداف برگزاری جلسه و مفاهیم سلامتی وسفیران سلامت توضیحاتی ارائه نمود و به معرفی پکیج راهنمای خودمراقبتی جوانان پرداخت.
در ادامه ی این برنامه، سرکار خانم فدایی وش، کارشناس مسئول گروه سلامت روانی ، اجتماعی وپیشگیری از اعتیاد،  با همکاری سرکار خانم انوری، کارشناس سلامت روان، مطالب مربوط به این مبحث را ارائه نمود.
گفتنی ست در پایان جلسه به سوالات متعدد شرکت کنندگان در این زمینه پاسخ داده شد .