تاریخ : دوشنبه 4 ارديبهشت 1396
به گزارش روابط عمومی، مهدی جلیلی ضمن اعلام این خبر، افزود: علاوه بر ایجاد امکان نوبت دهی اینترنتی، در این مرکز برای تمامی مراجعه کنندگان پرونده الکترونیکی تشکیل خواهد شد.
وی افزود: با ایجاد امکان نوبت دهی اینترنتی شهروندان و مراجعه کنندگان عزیز هیچ مشکلی از بابت دریافت نوبت نخواهند داشت و اطلاعات مربوط به بیماری آنها هم با استفاده از پرونده الکترونیکی به راحتی قابل ذخیره و بازیابی خواهد بود.
سرپرست اداره کلینیک ویژه دانشکده علوم پزشکی مراغه ادامه داد: در سومین جلسه هیئت مدیره کلینیک های ویژه و فوق تخصصی دانشکده در خصوص واگذاری اداره شیفت صبح درمانگاه بیمارستان شهید بهشتی به خود بیمارستان هم مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
جلیلی افزود: همچنین در این جلسه، راهکارهای واگذاری درمانگاه امیرالمومنین(ع)(واقع در ساختمان فرهنگیان در خیابان سعدی) به کلینیک های ویژه و فوق تخصصی دانشکده از اول خردادماه سالجاری بررسی گردید.
گفتنی ست در حال حاضر مراجعه کنندگان عزیز می توانند با مراجعه به http://nobat.mrgums.ac.ir/ برای دیگر کلینیک های دانشکده به صورت اینترنتی وقت ویزیت رزرو کنند.