تاریخ : يکشنبه 3 ارديبهشت 1396
به گزارش روابط عمومی، مهندس محمدجعفر علیزاده و هیئت همراه ایشان با حضور در دانشکده علوم پزشکی مراغه از نزدیک در جریان روند پیشرفت پروژه های عمرانی دانشکده قرار گرفت.
در راستای پیگیری های صورت گرفته توسط سید فرید موسوی( نماینده مراغه ای الاصل مردم تهران در مجلس شورای اسلامی) و ریاست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه، معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان مجری ساختمانها و تاسیسات دولتی و عمومی وزارت راه و شهرسازی با حضور در مرکز آموزشی و درمانی بوعلی سینای مراغه در جریان مسائل و مشکلات موجود برای راه اندازی این مرکز قرار گرفت.
در جلسه ای که به این منظور و با حضور مهندس محمدجعفر علیزاده ، معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان مجری ساختمانها و تاسیسات دولتی و عمومی وزارت راه و شهرسازی ،مهندس ظفر محمدی، معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مراغه، دکتر علی جنتی، رئیس دانشکده، مهندس حسین احمدی نوری، عضو هیئت مدیره معاونت فنی و اجرائی سازمان مجری ساختمان ها و تاسیسات دولتی و عمومی وزارت راه و شهرسازی تشکیل شد مسائل مربوطه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و راهکارهای موجود برای حل مشکلات ارائه شد.
در بخش دیگری از این بازدید، معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان مجری ساختمانها و تاسیسات دولتی و عمومی وزارت راه و شهرسازی در بیمارستان امیرالمومنین(ع) مراغه حضور یافت و از پروژه ی خیرساز مرکز جامع سرطان ، توسعه اورژانس و بخش سی سی یو بیمارستان امیر(ع) بازدید کرد.