تاریخ : يکشنبه 3 ارديبهشت 1396
به گزارش روابط عمومی ، به مناسبت هفته سلامت و با هدف تحقق شعار جامعه سالم و فعالیت گروهی ، کارکنان مرکز خدمات جامع سلامت با همکاری شرکت شیشه سازی مراغه و مشارکت دهیار و شوراها و رابطین روستای ورجوی ، اقدام به پاکسازی منابع طبیعی اطراف روستای ورجوی کردند.
روز زمین، روزی برای افزایش آگاهی و قدردانی نسبت به محیط زیست کره ی زمین است. تقارن این روز با هفته سلامت و شعار جامعه سالم و فعالیت گروهی فرصتی بود تا کارکنان مرکز خدمات جامع سلامت ورجوی  با اجرای یک برنامه ی پاکسازی توجه مردم را به اهمیت محیط پاک جلب کنند.
متاسفانه ریختن زباله در طبیعت یکی از معضلات مهم هر منطقه است که علاوه بر ترسیم چهره ای زشت و آلوده از منطقه ، باعث آلودگی های منابع طبیعی و آبی می شود و نیازمند فرهنگ سازی مناسب می باشد .
در همین راستا همکاران مرکز خدمات جامع سلامت ورجوی با مشارکت کارکنان زحمتکش شیشه سازی و همچنین شوراها و دهیار روستای ورجوی و با همکاری و مشارکت رابطین سلامت روستای ورجوی ، در ابتکاری جالب اقدام به جمع آوری زباله ها و کیسه های زباله و پلاستیک از منابع طبیعی اطراف روستای ورجوی کردند .