تاریخ : چهارشنبه 30 فروردين 1396
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، کارگاه سفیران سلامت دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور مدیر دانشجویی و فرهنگی، معاون فنی معاونت بهداشتی و با استقبال دانشجویان در مرکز مهارتهای بالینی دانشکده برگزار شد.
در ابتدای این کارگاه آموزشی، دکتر سلیمانی، معاون فنی معاونت بهداشت دانشکده به تشریح مقدمه ای در خصوص اختلالات بهداشتی شایع در کشور پرداخت و در ادامه کارشناسان گروههای مختلف معاونت بهداشتی مباحثی از جمله جنبه های مختلف سلامتی، تغذیه، ورزش را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
به گفته مدیر دانشجویی و فرهنگی دانشکده،  آزمونی از دانشجویان شرکت کننده در کارگاه گرفته خواهد شد و نفرات منتخب پس از طی کارگاههای آموزشی تکمیلی به عنوان سفیران سلامت دانشکده فعالیت خواهند کرد.
گفتنی است سفیران سلامت با گذراندن دوره هاي آموزشي راهنماي ملي خودمراقبتي، زيج خودمراقبتي، پورتال خودمراقبتي و ديگر بسته هاي آموزشي، گذراندن دوره هاي آموزشي بیماري هاي مزمن، انتقال آموزش هاي خودمراقبتي )كسب شده از سوي كارشناس مراقب سلامت/ پورتال ملي خودمراقبتي(  به دیگر دانشجویان و مشاركت داوطلبانه در فعالیت هاي بهداشتي گروهي و جمعي، یاریگر وزارت بهداشت در ارتقای سطح سلامت جامعه خواهند بود.

• واحد ارجاع دهنده معاونت آموزشی ، تحقیقات و دانشجویی و فرهنگی