تاریخ : يکشنبه 6 فروردين 1396
به گزارش روابط عمومی، دکتر علی جنتی به همراه معاونین خود با حضور در فرمانداری شهرستان ویژه مراغه سال نو را به فرماندار این شهرستان تبریک گفت.
دکتر علی جنتی ضمن تبریک آغاز سال نو از حمایت های فرمانداری شهرستان ویژه مراغه در جهت پیشبرد برنامه های زیرساختی دانشکده علوم پزشکی مراغه تشکر کرد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه گفت: امیدوارم در سال پیش رو با هماهنگی بهتر و مناسبتر بین ادارات مختلف شهرستان بتوانیم در جهت دستیابی به اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی گام برداریم.
مهندس محمدی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه، هم ضمن تبریک عید باستانی و قدردانی از زحمات مسئولین و کارکنان دانشکده اظهار داشت: امیدوارم همانند سال گذشته در سال 96 هم دانشکده علوم پزشکی مراغه به روند رو به رشد خود ادامه دهد.