تاریخ : سه شنبه 1 فروردين 1396
به گزارش روابط عمومی، دیشب و ساعاتی پس از تحویل سال نو، دکتر علی جنتی با حضور در بیمارستانهای امیرالمومنین(ع) و شهید بهشتی و مرکز اورژانس 115 سال نو را به کادر درمانی تبریک گفت.
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه ضمن عرض تبریک سال نو به همکاران گفت: در طول یک سال گذشته همه همکاران دانشکده تلاش کردند تا به بهترین نحو به مراجعه کنندگان خدمت رسانی کنند که جا دارد به همه شان خسته نباشید بگوییم.
ایشان افزود: امیدوارم در سال 1396 هم با تلاش و جدیت بیشتر ضمن ارتقاء کیفیت خدمات در مراکز پیش بیمارستانی و بهداشتی و درمانی بتوانیم رضایت مراجعه کنندگان را جلب کنیم.
گفتنی ست در این دیدار ضمن تبریک سال نو به کادر درمانی شاغل در شیفت کاری در اولین روز  سال ، رئیس دانشکده هدایایی را به رسم یادبود به همراه یک شاخه گل به آنها اهدا کرد.