تاریخ : سه شنبه 24 اسفند 1395
کد 915
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دستگاههای سنجش بار میکروبی و دستگاه تست دور ریز روغن ، برای بازرسی تمامی رستوران ها و اغذیه فروشی های شهرستان مراغه مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
دکتر احمد مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ، ضمن اعلام این خبر افزود : در بررسیهای صورت گرفته ، متاسفانه در برخی ساندیچی فروشی ها و شیرینی پزی ها روغن چند بار مورد استفاده قرار می گیرد.
ایشان افزود: دستگاه TPM  می تواند با نشان دادن استانداردهای موجود ، باعث کنترل دقیق تر و بهتر این اماکن فروش مواد غذائی شود.
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه  ضمن هشدار به افراد خاطی گفت: آموزش و پیشگیری از تخلفات  بهداشتی جزء اهداف بسیج سلامت نوروزی  گروه بهداشت محیط است.
دکتر مجتهدی ادامه داد: به مردم توصیه می شود که حتما از رستورانها و ساندویچی های  دارای معیارهای بهداشتی خرید نمایند .
همچنین،  مهندس احمدی ، مدیر گروه بهداشت محیط، در این رابطه گفت: بازرسان بهداشتی از دستگاه سنجش بار میکروبی سطوح در بازرسی های خود استفاده خواهند کرد.
ایشان افزود: رعایت نظافت در تمامی اماکن  بسیار مهم است و این دستگاه با نشان دادن بار میکروبی سطوح از جمله ظروف مورد استفاده در رستوران ها و اغذیه فروشیه ا می تواند کمک بسیار موثری در تشخییص موارد آلودگی نماید.
مدیرگروه بهداشت محیط دانشکده اذعان کرد: بازرسان بهداشت محیط با کنترل دقیق رستوران ها و اغذیه فروشی ها در تلاش هستند تا سلامت مردم را  در ایام نوروز محقق نمایند .