تاریخ : دوشنبه 23 اسفند 1395
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، ارزیابی نهایی اعتباربخشی در بیمارستان امیرالمومنین (ع) و بیمارستان شهید دکتر بهشتی با حضور ارزیابان وزارت متبوع انجام شد.
آقای دکتر رضاییان، رئیس اداره نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان دانشکده ، با اعلام این خبر افزود: ارزیابی نهایی اعتباربخشی  بیمارستانهای تحت پوشش دانشکده با حضور ارزیابان وزارت بهداشت، آقای فرهود محمدزاده اردبیلی و آقای حسین نوروزی و خانم اکرم شجاع خلفه لو و با حضور نماینده سازمانهای بیمه گر و رئیس و کارشناس اداره نظارت و اعتباربخشی دانشکده، در بازه زمانی تعیین شده صورت گرفت.
وی در ادامه افزود: ارزیابی نهایی اعتباربخشی، بدنبال ارزیابی داخلی بیمارستان ها و ثبت نتایج آنها درسامانه اعتباربخشی وزارتی انجام گردید و کلیه دست اندرکاران امر در بیمارستان ها در روزهای تعیین شده بر اساس استانداردهای اعتباربخشی وزارتی مورد ارزیابی قرار گرفتند.
گفتنی است، ارزیابی اعتباربخشی بیمارستانی بصورت دوره ای و سالیانه بر اساس استانداردهای ابلاغی، توسط وزارت بهداشت  درمان و آموزش پزشکی انجام می شود و اداره نظارت و اعتباربخشی رسالت آموزش و نظارت بر پیاده سازی این استانداردها را در بیمارستانهای تحت پوشش بر عهده دارد و نظر به تفکیک دانشکده علوم پزشکی مراغه از تبریز، اداره نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان دانشکده، در فرآیند اعتباربخشی وزارتی، کلیه نقشهای مربوط به هدایت بیمارستان و ارزیابان و انجام هماهنگیهای لازم را بر عهده دارد .