تاریخ : دوشنبه 23 اسفند 1395
کد 912
به گزارش روابط عمومی، این کارگاه با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاههای شهرستان مراغه، مدیران برخی شرکت های فعال ، اعضای انجمن صنعت و معدن، برخی مسوولین فنی و مدیران کارخانجات و جمعی از دانشجویان برگزار شد.
در ابتدای این کارگاه، دکتر سید اسماعیل هاشمی اقدم، رییس مرکز رشد تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، مدرس این کارگاه در مورد اهمیت شرکت های شرکتهای دانش بنیان و محصولات آنها به بحث پرداخت.
ایشان به نقش مراکز رشد و پارک های علم و فناوری در هدایت افراد دارای ایده فن آورانه و کمک و مشاوره برای ثبت محصول خود بعنوان محصول دانش بنیان اشاره کرد و گفت: دولت قوانین حمایتی بسیار متعددی برای محصولات این شرکت ها دارد.
رییس مرکز رشد تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز افزود: در کل دولت با شصت و هشت بسته حمایتی از این شرکت های حمایت می کند و معافیت مالیاتی، معافیت گمرکی برای صادرات یا واردات ماده خام اولیه، خدمات بیمه ای، وام های حمایتی از جمله ی این بسته ها است.
در بخش دیگری از این کارگاه، دکتر پورجعفر، عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه و دبیر کمیته اقتصاد مقاومتی، گفت: دانشکده علوم پزشکی مراغه آمادگی دارد به ایده ها و محصولات دانش بنیان چه از طریق دفتر ارتباط باصنعت و چه از طریق مراکز رشد مستقر درتبریز یا مراغه کمک کند.
ایشان ادامه داد: درصدد هستیم تا در آینده نزدیک مرکز رشد سلامت را در دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه راه اندازی کنیم تا مستقیما خود به طرح ها و محصولات دانش بنیان خدمات بدهیم.
همچنین دکتر پورجعفر تاکید کرد: مشارکت صنایع در حوزه های مختلف بخصوص حوزه مواد غذایی و داروهای گیاهی از اهمیت بسیار ویژه ای برخوردار است.
عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه و دبیر کمیته اقتصاد مقاومتی افزود: تاکنون چندین جلسه مشترک با مدیران کارخانجات و مسوولین فنی داشته ایم تا آنها را با قوانین موجود آشنا سازیم و امیدوارم  در آینده ثمره این جلسات مشترک را ببینیم.
وی گفت: راه اندازی دفتر تحقیق و توسعه در کارخانجات بسیار حائز اهمیت است و تاکنون توانسته ایم اولین دفتر تحقیق و توسعه را در یکی از کارخانجات راه اندازی کنیم.
دکتر پورجعفر ادامه داد: دکتر علی جنتی، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه هم در این راستا بسیار جدی هستند و راه اندازی هر چه سریعتر مرکز رشد دانشگاه را خواستارند و در این زمینه نیز حمایت های شایانی را انجام داده اند.
گفتنی ست در این جلسه اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مراغه، دانشگاه آزاد اسلامی مراغه، دانشگاه پیام نور، دانشگاه علمی کاربردی صنایع غذایی، دانشگاه الزهرا، مدیران برخی شرکت های فعال ، اعضای انجمن صنعت و معدن، برخی مسوولین فنی و مدیران کارخانجات و جمعی از دانشجویان علاقمند شرکت داشتند.