تاریخ : چهارشنبه 18 اسفند 1395
کد 898
با گزارشات مردمی مبنی بر فعالیت یک کارگاه شیرینی پزی غیر بهداشتی در یکی از مناطق شهرستان مراغه ، بازرسان گروه بهداشت محیط با همکاری ماموران دایره اماکن نیروی انتظامی ، با حضور در کارگاه ، اقدام به پلمپ این مکان غیر بهداشتی کردند .
با توجه به نزدکی ایام تعطیلات عید نوروز و  تقاضای بالای خرید شیرینی و مواد غذائی ، لزوم تشدید بازرسی ها از اماکن فروش مواد غذائی و کارگاههای پخت شیرینی در اولویت گروه بهداشت محیط قرار دارد.
 مهندس احمدی، سرپرست گروه بهداشت محیط، ضمن اعلام این موضوع افزود : طی دریافت گزارشات مردمی مبنی بر فعالیت کارگاه شیرینی پزی غیر مجاز و غیر بهداشتی در یکی از مناطق شهرستان مراغه ، بازرسان بهداشت محیط سریعا نسبت به شناسایی کارگاه اقدام نمودند و طی اخطارهای داده شده و با همکاری دایره اماکن نیروی انتظامی ، کارگاه پلمپ شد .
مهندس احمدی، همچنین از مردم خواست تا از فروشگاههای بهداشتی مواد غذائی مورد نیاز خود را تهیه نمایند و درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی ، به گروه بهداشت محیط گزارش نمایند .
 ایشان اهمیت نظارت بر مواد غذائی و فروشگاهها و رستورانها و قنادی ها را بسییار مهم ارزیابی کرد و برخورد بدون اغماض با متخلفین را با هدف حفظ سلامت مردم جزء اهداف گروه بهداشت محیط بر شمرد.