تاریخ : دوشنبه 16 اسفند 1395
به مناسبت هفته سلامت مردان ، تمامی مردان مراجعه کننده به مراکز خدمات جامع سلامت ، توسط پزشکان و مراقبین سلامت و بهورزان خانه های بهداشت بطور رایگان مراقبت و ویزیت شدند .
حفظ و ارتقاء سلامت مردان یکی ازمهمترین ابعاد توسعه جامعه محسوب می گردد .با توجه به نقش مردان بعنوان محوراصلی اقتصاد خانواده ونیروی کار در جامعه تلاش برای تامین سلامت جسمی ، روحی و روانی آنان تاثیر بسزایی درتوسعه اقتصادی، اجتماعی ، فرهنگی ، بهداشتی و... خواهد داشت.
در همین راستا ، به مناسبت هفته سلامت مردان ،  تمامی مردان مراجعه کننده به خانه های بهداشت و  مراکز خدمات جامع سلامت توسط بهورزان  و مراقبین سلامت و پزشکان عمومی مورد ارزیابی و معاینه قرار گرفتند .
خانم دکتر تبیانی ، سرپرست گروه سلامت جمعیت و خانواده ضمن اعلام این خبر افزودند : از آنجائی که مردان نسبت به زنان در معرض فاکتورهای خطر محیطی ، شغلی و بیماریهای بیشتری قرار دارند و مراجعه به مراکز درمانی را به دلایل مختلف تا بروز مراحل پیشرفته و خطرناک بیماری به تأخیر می اندازند جزء گروههای پر خطر محسوب شده و برنامه ریزی جهت پیشگیری ، شناخت سریع وکنترل بیماری های مزمن وتوجه به سلامت مردان جزء اولویت های نظام سلامت می باشد.