تاریخ : دوشنبه 16 اسفند 1395
به گزارش روابط عمومی و به نقل از مسئول بسیج جامعه پزشکی، پزشکان متخصص و عمومی بیماران را در کلینیک خواجه نصیر دانشکده علوم پزشکی مراغه به طور رایگان ویزیت کردند.
دکتر رضائیان فیاض ضمن اعلام این خبر، افزود: به همت بسیج جامعه پزشکی شهرستان مراغه، روز پنجشنبه ، در روز شهادت حضرت صدیقه کبری(س)، پزشکان متخصص زنان، کودکان و داخلی و پزشکان عمومی بیماران را به طور رایگان ویزیت کردند.
ایشان اعلام کرد: در این طرح خانم دکتر اسلامی، متخصص کودکان، خانم دکتر سعیدی، متخصص زنان و زایمان و آقای دکتر پیروی، متخصص داخلی، با بسیج جامعه پزشکی همکاری کردند.
مسئول بسیج جامعه پزشکی ادامه داد: همچنین خانم دکتر رستمی، خانم دکتر باهمت، آقای دکتر رضائیان فیاض و آقای دکتر چنگیزی هم به عنوان پزشک عمومی در این طرح با بسیج جامعه پزشکی همکاری داشتند.
دکتر رضائیان فیاض گفت: پزشکان متخصص و عمومی از ساعت 9 صبح تا 13 ظهر در کلینیک تخصصی خواجه نصیر حضور داشتند و به بیش از یک صد نفر خدمات ویزیت رایگان ارائه دادند.