تاریخ : پنجشنبه 5 اسفند 1395
به گزارش روابط عمومی، دکتر کیومرث مرزپور طی پیامی پنجم اسفند، زادروز خواجه نصیرالدین طوسی، روز ملی مهندس را تبریک گفت. در متن پیام ایشان آمده است:

بسمه تعالی
پنجم اسفندماه، روز مهندسی، روز پاسداشت خودباوری، خلاقیت، ابتکار، نوآوری و ابداع در عرصه اندیشه و عمل و روز گرامیداشت پیشگامان بخش توسعه، بهسازی، حفظ و نگهداری زیرساخت های کشور است.
بی تردید، تلاش های صادقانه و کوشش های بی دریغ شما و همکارانتان در اجرای برنامه های حوزه سلامت که با هدف ایجاد زیرساخت های مناسب و بهبود خدمات به آحاد هموطنان می باشد، قابل تقدیر و سپاس است.
روز مهندسی را به تمامی مهندسان این مرز و بوم که در راه عزت، سربلندی و اعتلای ایران اسلامی گام برداشته اند، به ویژه مهندسان خانواده بزرگ حوزه سلامت علی الخصوص همکاران محترم در دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه، تبریک و تهنیت عرض نموده، و از آستان پروردگار مهربان، مزید توفیقات روز افزون آنان را برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی ایران اسلامی آرزومندم.

دکتر کیومرث مرزپور
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه