تاریخ : چهارشنبه 27 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور در جمع دبیران و اعضای تشکل های دانشجویی از نزدیک در جریان مطالبات و دغدغه های دانشجویان قرارگرفت.

دکتر علی جنتی ضمن استقبال از برگزاری چنین نشست هایی گفت: جنب و جوش و شور و نشاط حاکم بر فضای دانشجویی قابل مقایسه با هیچ چیز دیگری نیست. ایشان افزود: کانون ها و تشکلهای دانشجویی بهترین و سالمترین محیط برای تحقق این جنب و جوش است. سرپرست دانشکده همچنین خاطرنشان کرد: دانشگاه محل رشد و تکامل و محل یادگیری زندگی اجتماعی است و در این راستا فرایند اجتماعی شدن و مسئولیت پذیری دانشجویان باید در دانشگاه و کانون های دانشجویی شکل بگیرد.

گفتنی است در ادامه این نشست، دبیران و نمایندگان تشکلهای دانشجویی به بیان پیشنهادات و انتقادات و مطالبات خود پرداختند.

در پایان جلسه نیز، سرپرست دانشکده ضمن جمع بندی مطالب و دادن اطمینان خاطر به دانشجویان در خصوص پی گیری مطالبات آنها خواستار تداوم چنین جلساتی شد.

• واحد ارجاع دهنده