تاریخ : شنبه 22 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، جلسه ی آموزشی خودمراقبتی و تربیت سفیران سلامت دانشجو برای دانشجویان دانشکده پسرانه فنی کشاورزی برگزار شد.

در این جلسه گروه سلامت جوانان و همچنین گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه بر نقش دانشجویان در ارتقای سطح سلامت جامعه از طریق آگاهی بخشی تاکید کردند.

دکتر سلیمانی،معاون فنی معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه، ضمن تاکید بر اهمیت ارتقای سلامت از طریق خودمراقبتی، اهمیت برنامه خودمراقبتی،  ابعاد برنامه خود مراقبتی، مزایای خود مراقبتی، عناصر برنامه ریزی فردی برای خود مراقبتی را تشریح کرد.

در ادامه ، برای 120 نفر از دانشجویان در خصوص نحوه شرکت در آزمون پایان دوره آموزشی بصورت الکترونیک در سایت آموزش سلامت که از سوی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی راه اندازی شده است توضیح لازم داده شد و سپس برای 120 نفر مخاطب دانشجو ، کتاب زیج خود مراقبتی (حاوی مباحث خود مراقبتی ) تحویل داده شد .