تاریخ : يکشنبه 2 آبان 1395

دکتر سید مسعود خاتمی رئیس قطب علمی آموزشی تروما با اعلام خبر فوق افزود: به دلیل اهمیت مقوله تروما در کشور و چالشهای متنوعی که در این حوزه مهم هر روز ما را با خسارتهای هنگفت انسانی و اقتصادی روبرو می کند .

ایشان افزود: همچنین بازخوردهایی مناسبی که از اولین کنگره ملی تروما در سال 1393 حاصل شد ، با تصمیم چندی قبل شورای قطب تروما مقرر گردید دومین کنگره ملی تروما با شعار اصلی تازه های تروما و ارائه یافته های علمی نوین در خصوص  مدیریت و درمان برای متخصصان و همچنین برجسته سازی بیشتر مقوله تروما برای مسئولان امر  در تاریخهای 13 الی 16 آذر ماه سالجاری در مرکز همایشهای بین المللی سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران در تهران با حداکثر امتیاز بازآموزی  برگزار گردد.

رئیس قطب تروما در ادامه افزود : کمیته علمی کنگره در فراخوان خود محورهای اصلی : تازه های درمان در تروما ، پیشگیری از بروز  تروما ،نقش آموزش در کاهش حوادث  ،تریاژ در تروما  ،نقش فن آوریهای نوین در مدیریت مصدومین ،پرستاری در تروما ، سامانه کشوری تروما و ثبت آمار و قوانین و مقررات در تروما و اختلالات روانی پس از تروما  PTSD آغاز به کار کرده و فراخوان ارسال مقالات علمی انجام شده است و محققین و اساتید محترم در سراسر کشور تا اول مهر ماه سال جاری مهلت دارند خلاصه مقالات خویش را به دبیرخانه ارسال نمایند .

لازم به ذکر است کنگره با همکاری مستقیم ، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، جامعه جراحان ایران ، مراکز تحقیقات ترومای سینا ، ترومای جاده ای گیلان ، ترومای کاشان ، ترومای بقیه الله ، ترومای پرستاری کاشان و ترومای شیراز  و ترومای یزد ،  اداره بهداشت ودرمان ستاد کل نیروهای مسلح ، معاونت بهداشت ، امداد ، درمان و آموزش پزشکی سپاه ، پلیس راهور ، بهداری ناجا ،  دانشگاه علوم پزشکی ارتش ، سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور ، شرکت شهر سالم شهرداری تهران ، سازمان پزشکی قانونی ، سازمان نظام پزشکی ، انجمن علمی تروما ، انجمن  علمی جراحان مغز و  اعصاب ، انجمن علمی طب اورژانس ، انجمن علمی جراحان ارتوپدی و.... برگزار خواهد شد .

لازم بذکر است محققین می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه کنگره به شماره 82483358 و یا وب سایت دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) صفحات قطب تروما و  همچنین پست الکترونیک دبیرخانه  ارتباط برقرار نمایند .