تاریخ : پنجشنبه 24 دي 1394

به گزارش روابط عمومی، این کارگاه آموزشی توسط دکتر علی جنتی،سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه، و به همت معاونت درمان برای متخصصین زنان ،بیهوشی،اطفال و ماماها برگزار شد.

در راستای توانمندی سازی کارکنان و به منظور ترویج فرهنگ حمایت طلبی زایمان طبیعی، معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه کارگاه آموزشی RCA   و   FMEA را برای متخصصین زنان و زایمان، بیهوشی ،اطفال و ماماها برگزار کرد. در بخشی از این کارگاه آموزشی آقای دکتر علی جنتی گفت: تحلیل علل ریشه ای (  Root Cause Analysis)  یا    ( RCA) )  ، فرآیند بررسی و تحقیق ساختار یافته ای است که هدفش شناختن علت یا علل  واقعی یک مسئله و پیدا نمودن راههایی جهت حذف این علت یا علل  می باشد .
ایشان افزود :FMEA  یا   Failure Mode and Effect Analysis  رویکردی گام به گام برای شناسایی حالات بالقوه خرابی و شکست در فرآیند طراحی و تولید یک کالا یا  ارائه یک خدمت  با هدف پیشگیری از وقوع این خرابی ها و حالات شکست است .

در ادامه این کارگاه آموزشی شرکت کنندگان با انواع خطر ها و خرابی های موجود در حوزه ی سلامت و نحوه ی پرداختن  به آنها آشنا شدند.