تاریخ : دوشنبه 21 دي 1394

به گزارش روابط عمومی، جلسه ی هماهنگی افتتاح مرکز رادیولوژی و آنژیوگرافی شهید بهشتی و مراسم کلنگ زنی مرکز شیمی درمانی بیمارستان امیرالمومنین(ع) و درمانگاه تخصصی دانشکده ی علوم پزشکی برگزار شد.

در این جلسه که با حضور آقای دکتر علی جنتی، سرپرست محترم دانشکده، و سرپرست بیمارستان شهید بهشتی و امیرالمومنین(ع) مراغه برگزار شد، نحوه ی اجرای مراسم افتتاح و کلنگ زنی این پروژه ها که با حضور آقای دکتر سید محمد هادی ایازی، قائم مقام محترم وزیر بهداشت، و مسئولین شهری انجام خواهد شد مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

گفتنی ست طبق برنامه ریزی های انجام شده، طی هفته ی آینده دستگاه رادیولوژی فول دیجیتال و دستگاه انژکتور بخش سی تی اسکن بیمارستان شهید بهشتی که با مشارکت خیرین سلامت خریداری و نصب شده اند راه اندازی و همچنین همزمان، پروژه های احداث مرکز شیمی درمانی در بیمارستان امیرالمومنین(ع) و درمانگاه تخصصی در جنب مرکز اورژانس 115 واقع در خیابان سعدی کلنگ زنی خواهد شد.