تاریخ : پنجشنبه 13 خرداد 1395

سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه با صدور پیامی سالروز رحلت جان گداز امام خمینی(ره) و قیام خونین 15 خرداد را تسلیت گفت. متن پیام ایشان بدین شرح است:

بسمه تعالی

چهاردهم خرداد ماه سالروز عروج ملکوتی مردی الهی ست که با رهبری پیامبرگونه ی خود غبار فراموشی را از چهره ی دین اسلام زدود  و انقلابی را رهبری کرد که با پیروزی اش نور امید را در دل رهروان حقیقی اسلام ناب محمدی زنده کرد.

امام خمینی(ره) با سلوک علمی و عملی خود آموزه های بسیاری را در جنبه های مختلف به ما آموخت اما تاکیدی که ایشان بر جایگاه دانشگاه در تربیت نسل آینده ی کشور داشتند نشانگر مسئولیت سنگین دانشگاهها برای تربیت انسان هایی است که می توانند منبع تغییر و تحول در جامعه باشند.

اینجانب ضمن گرامیداشت خاطره ی شهدای قیام خونین 15 خرداد که به واقع سرچشمه ی انقلاب اسلامی به رهبری امام راحل(ره) بود، رحلت رهبر کبیر انقلاب را تسلیت عرض می نمایم و امیدوارم با مد نظر قرار دادن رهنمودهای ایشان بتوانیم با کار و تلاش خود و تربیت نیروهایی متعهد در جهت اعتلا و ترویج اندیشه های الهی ایشان گام برداریم.

دکتر علی جنتی

سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه