تاریخ : چهارشنبه 12 خرداد 1395

سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه طی احکام جداگانه دکتر علی سلیمانی را به عنوان معاون فنی معاونت بهداشتی و دکتر خرمی را به عنوان مدیر غذا و دارو منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی، در این مراسم معارفه که در سالن اجتماعات معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه برگزار شد، دکتر علی جنتی  ضمن اشاره به اهمیت اهداف سازمانی گفت: تغییر در حوزه ی خدمت افراد با هدف استفاده بهتر و مناسب تر از آنها در جایگاه های دیگر صورت می گیرد.

ایشان ادامه داد: تغییر جایگاه افراد به هیچ وجه نشانگر تغییر در اهداف سازمان نیست بلکه تداعی کننده این نکته است که سازمان در صدد استفاده بهینه از نیروی کار خود در راستای رسیدن به اهداف خود است.

گفتنی ست در این مراسم از زحمات دکتر امیرمحمد رضائیان فیاض و دکتر حامد رشکی تقدیر شد.