تاریخ : شنبه 8 خرداد 1395

این نشست با حضور مسئولین ستادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مدیران امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، پیگیری و عملیاتی نمودن برنامه های تحول و نوآوری در آموزش عالی سلامت کشور، طرح راد، راه اندازی سامانه نقل و انتقالات دانشجویان، سامانه رتبه بندی دانشگاه ها، موضوعات مرتبط با دانشجویان شاهد و ایثارگر و برخی مشکلات اجرایی در حوزه امور آموزشی از جمله اهداف برگزاری این نشست بود.

گفتنی است، در این نشست، دکتر اکبری، قائم مقام معاون آموزشی و سرپرست مرکز خدمات آموزشی وزارت، در خصوص اهمیت و فرآیند عملیاتی شدن برنامه های تحول در آموزش به ایراد سخنرانی پرداخت و به نقش مهم مناطق آمایش سرزمینی در این برنامه تاکید نمود.