تاریخ : پنجشنبه 8 آذر 1403
کد 3513

 دکتر الهه حق‌گشایی، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه، در این خصوص اظهار داشت: امنیت غذایی یکی از اساسی‌ترین اصول در حفظ سلامت جامعه و شهروندان می باشد بر این اساس معاونت بهداشتی با جدیت و حساسیت بالا، نظارت مستمر بر مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی را دنبال کرده و در برخورد با تخلفات حوزه مواد غذایی و سلامت شهعروندان هیچ‌گونه اغماضی نخواهیم داشت.

 وی افزود: این حجم از مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته که در جریان بازدیدهای دوره‌ای و طرح‌های تشدید نظارت شناسایی شده‌اند، تهدیدی جدی برای سلامت مردم بود و خوشبختانه با اقدامات قاطع ضبط و معدوم شدند.

 رئیس گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشکده در خصوص اقدامات صورت گرفته برای ضبط مواد غذایی فاقد شرایط استفاده گفت: این اقدامات در قالب طرح سلامت نوروزی و رمضان ۱۴۰۳، طرح‌های تشدید نظارت در اوقات غیراداری و ایام تعطیل در طول سال جاری و با همکاری و حضور نمایندگانی از دادستانی عمومی و انقلاب، نیروی انتظامی، شهرداری، حراست، بازرسی، حقوقی و گروه سلامت محیط و کار معاونت بهد اشتی برای تامین امنیت غذایی شهروندان صورت گرفته است.

دکتر امیر پور تأکید کرد: «امنیت غذایی و سلامت مواد خوراکی و آشامیدنی مردم خط قرمز ما است و در این خصوص هیچ‌گونه ملاحظه‌ای نخواهیم داشت.»

 وی از شهروندان خواست تا در خریدهای روزانه خود به تاریخ تولید و انقضای محصولات، کیفیت کالاها و وضعیت مراکز عرضه‌کننده توجه کافی داشته باشند و در صورت مشاهده تخلفات، از طریق سامانه ۱۹۰ مراتب را گزارش دهند.

  • واحد ارجاع دهنده معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه