Fa
/
En
شنبه 3 آذر 1403
صفحه اصلی
درباره دانشگاه
دانشکده علوم پزشکی مراغه در یک نگاه
نمودار سازمانی
نقشه دانشکده
برنامه استراتژیک
شهر مراغه
حوزه ریاست
معاونتها و مدیریتها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت بهداشتی
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آموزشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین(ع)
بیمارستان بوعلی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
تاریخ :
پنجشنبه 1 آذر 1403
کد
3502
رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه در این دیدار که با حضور جمعی از اعضا این موسسه برگزار شد گفت: مشارکت خیرین سلامت در تکمیل و تسریع پروژه های نیمه تمام نقشی بسیار مهم و شایسته تقدیر است.
دکتر اللهوردی ارجمند افزود: خیرین نظام سلامت و دانشکده علوم پزشکی مراغه و همینطور مراغه ای های مقیم تهران در طول سالیان گذشته با حسن نظر و آغوش باز به یاری دانشکده علوم پزشکی مراغه آمده اند و بزرگواری این خیرین به ویژه در دوران کرونا بر هیچ کسی پوشیده نیست و در خاطر ها خواهد ماند.
وی با اشاره به افرایش مراجعان بیماری های قلبی و عروقی به مراکز درمانی شهرستان ادامه داد:با توجه به افزایش چشمگیر بیماری های قلبی عروقی به عنوان مهمترین عامل مرگ و میر در کشور, دانشکده علوم پزشکی مراغه اقدام به برنامه ریزی برای ایجاد زیرساخت های لازم درمانی برای ارائه خدمات به بیماران قلبی نموده است.
او اذعان کرد: با عنایت به اهمیت زمان رسیدگی و درمان بیماران قلبی عروقی، یکی از الزامات اساسی در این خصوص ایجاد و راه اندازی اتاق عمل جراحی قلب می باشد تا نیاز به اعزام بیماران قلبی به مرکز استان مرتفع شود.
وی با اشاره به راه اندازی بخش آنژیو گرافی و لزوم راه اندازی بخش جراحی قلب بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) افزود: در این راستا، دانشکده علوم پزشکی مراغه با وجود محدودیت منابع، ایجاد بخش آنژیوگرافی قلب را در بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) در اولویت قرار داد اما استمرار فعالیت این بخش منوط به راه اندازی بخش جراحی قلب می باشد که در صورت تحقق منجر به پوشش شهرهای همجوار با سرجمع جمعیتی بالغ بر یک میلیون و سیصد هزار نفر، کاهش اعزام به مرکز استان و در نتیجه کاهش مرگ و میر خواهد شد.
وی با اشاره به وضعیت فعلی بخش جراحی قلب این بیمارستان تاکید کرد: در حال حاضر فضای فیزیکی بخش جراحی قلب ایجاد شده است اما برای تجهیز و راه اندازی بخش جراحی قلب نیازمند یاری و مشارکت خیرین بزرگوار هستیم.
معاوت توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی نیز در این جلسه گفت: کار نیکوکارانه و خیرخواهانه امری خدایی و معرفتی است که انسان های شایسته فقط در این مسیر قرار میگیرند و با مال خود آسایش و ... به هم نوعان خود هدیه می کنند.
مهندس ایوب پور رستم افزود: خیرین سلامت و موسسه خیریه عمران مراغه و برادر بزرگوارم حاج آقای سید هاشمی از یاران همیشگی مجموعه دانشکده علوم پزشکی مراغه و مایه مباهات و افتخار مراغه و ما هستند که در روزهای مقابله با بیماری کرونا تا امروز گامهای بزرگی را برای خدمت به مردم منطقه برداشته اند.
وی در پایان گفت: در صورت مساعدت خیرین بزرگوار برای تهیه این ست جراحی قلب گام بزرگی دیگر از مشارکت خیرین در تحقق اهداف نظام سلامت شهرستان مراغه عملی خواهد شد.
گفتنی است در این جلسه ، حاج مرتضی باستانی بعنوان رییس هیات مدیره خیرین سلامت شهرستان ودکتر نوین سالاری مسئول امور خیرین دانشکده حضور داشتند.
به گزاش روابط عمومی، در این جلسه موارد مختلفی از اهداف دانشکده علوم پزشکی مراغه برای توسعه مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.
برچسب ها
علوم پزشکی مراغه
رئیس دانشکده
پوررستم
اداره روابط عمومی
صفحه اصلی اداره روابط عمومی
وظایف اداره روابط عمومی
همکاران اداره روابط عمومی
اخبار معاونتها
معاونت بهداشت
معاونت درمان
معاونت آموزشی
معاونت توسعه مدیریت و منابع
بریده جراید
اخبار حوزه سلامت
دانشکده در آینه مطبوعات
نکات سلامت
نشریه الکترونیکی
گزارش تصویری