تاریخ : شنبه 14 مهر 1403
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشکده، روز دوشنبه مورخه 9 مهرماه 1403 مصادف با روز جهانی سالمندان ،  در راستای تحقق اهداف شعار هفته با مضمون "تکریم سالمندان در دستگاههای اجرایی" و تبیین شعار هفته " سالمندی فعال، فردایی برای همه" در بین قشر سالمندان ، از سرای سالمندان خواجه نصیر بازدید شد.

در این بازدید دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی و دکتر حق گشایی معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت و گروه جوانی جمعیت و سلامت خانواده حضور داشتند.

در این بازدید که با حضور مدد جویان ، در محل سالن اجتماعات آسایشگاه انجام گرفت؛ پس ازسخنرانی و خوش آمدگویی مدیریت مرکز، آقای نقوی، دکتر ارجمند ضمن اشاره به بزرگداشت روز جهانی سالمند ، تکریم سالمندان را از وظایف شرعی و انسانی تمام احاد جامعه دانست.

در ادامه دکتر حق گشایی با تاکید بر شعار هفته ، سالمندان را سرمایه ای پر تجربه برای جوانان دانسته و بر حمایت پدر بزرگ‌ها و مادر بزرگ‌ها توسط فرزندان تاکید نمود.

در پایان مراسم با تقدیر و اعطای هدایایی از طرف معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه به ده نفر از مدد جویان سالمند پایان یافت.