تاریخ : سه شنبه 27 شهريور 1403
💢 این کمیته با حضور تعدادی از ادارات و سازمان‌های شهرستان در سالن جلسات ستاد مرکزی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
💢 در ابتدای این نشست، دکتر اسدیان، معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان، ضمن عرض خیر مقدم، بر اهمیت حفظ و ارتقای سلامت روان برای عموم مردم مراغه  تاکید کرد و خاطر نشان کرد که توانمند سازی و آگاهی بخشی به کارکنان سلامت و جمعیت عمومی در جهت  شناسایی ابتدایی این پدیده بسیار تأثیرگذار خواهد بود.
💢 در ادامه نشست، رئیس اداره سیاسی فرمانداری شهرستان مراغه بر همکاری های بین بخشی در مدیریت آسیب های اجتماعی و پیشبرد سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد همشهریان و آگاه سازی عمومی با همکاری کلیه ارگان‌ها تاکید نمود.
💢 آقای جوادی، مسئول گروه سلامت روان معاونت بهداشتی دانشکده، ضمن تحلیل وضعیت خودکشی طی چهار سال اخیر، اقدامات صورت گرفته معاونت بهداشتی در خصوص پیشگیری از خودکشی را مطرح نمود و بر اجرای سند پیشگیری از خودکشی شهرستان تاکید کرد.