تاریخ : شنبه 24 شهريور 1403
معاون بهداشتی دانشکده گفت: امنیت اطلاعات و ارتباطات محرمانه برای همه کسب و کارها و فعالیت های اداری- سازمانی از اهمیت بالایی برخوردار است و لازم است شرایطی فراهم گردد تا دسترسی امنی به اطلاعات در داخل و خارج از سازمان به شبکه های کامپیوتری داشته باشیم.

دکتر حق گشایی ضمن تشکر از کارشناسان فناوری اطلاعات معاونت بهداشتی، مهندس ایرانی و رئیس اداره آمار و فناوری اطلاعات دانشکده (مهندس جعفری)، گفت: خوشبختانه این پروژه در فاز اول در 30 مرکز بهداشتی شهری و روستایی با اعتبار 2 میلیارد ریال راه‌اندازی شد.

در ادامه این گزارش، مهندس ایرانی گفت: شبکه امن، پایدار، پهنای باند بالا و پوشش‌دهی گسترده در انتقال داده، تراکنش های مالی، دورکاری و تله متری کاربرد دارد.
او همچنین به انجام روند نیازسنجی پوششی ارتباطی برای خانه های بهداشتی توسط دفتر فناوری اطلاعات معاونت بهداشتی اشاره نمود و گفت: دفتر فناوری اطلاعات معاونت بهداشتی، بعد از بررسی نیازسنجی‌های لازم، موارد را به حوزه مدیریتی معاونت بهداشتی منعکس خواهد نمود.