تاریخ : يکشنبه 11 شهريور 1403

به گزارش روابط عمومی، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشکده در حاشیه این ازمون گفت: شانزدهمین دوره ازمون توجیهی بدو خدمت کارکنان با حضور بیش از 107 داوطلب در سه نوبت در محل سالن ازمونهای آنلاین معاونت آموزشی برگزار شد.

مهندس ایوب پور رستم اضافه کرد:این ازمون به صورت همزمان در کشور و به صورت انلاین به منظور افزایش سطح آگاهی و شناخت کارکنان جدید الاستخدام در حوزه های تخصصی وزارت بهداشت در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

وی تاکید کرد:ازمون توجیهی بدو خدمت برای تمامی کارمندان مشمول آموزش (رسمی، پیمانی و قراردادی) با حداقل مدرک تحصیلی دیپلم الزامی بوده و کارمندان جدید الاستخدام مکلف هستند در شش ماه ابتدایی خدمت خود در این دوره ثبت‌نام نمایند و حداکثر در دو سال اول خدمت خود این دوره را با موفقیت بگذرانند.

گفتنی است در این ازمون داوطلبین شهرهای همجوار نیز جهت شرکت حضور داشتند.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه دانشکده، معاونت آموزشی ، مدیریت حراست، اداره آمار و فناوری، اداره توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشکده، روابط عمومی و سایر همکاران برای برگزاری موفق این آزمون حضور داشتند.

• واحد ارجاع دهنده معاونت توسعه مدیریت منابع دانشکده علوم پزشکی مراغه