تاریخ : شنبه 27 مرداد 1403
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشکده و مرکز بهداشت شهرستان، دکتر الهه حق‌گشایی، معاون بهداشتی دانشکده از روند بهسازی ساختمان ستاد مرکز بهداشت شهرستان بازدید کرد.

• در این بازدید، دکتر حق گشایی، ضمن بازدید از بخش‌های مختلف پروژه بهسازی ساختمان ستاد معاونت بهداشتی، بیان کرد: با توجه به قدیمی بودن ساختمان معاونت بهداشتی به منظور ارتقای وضعیت ساختمان و بهبود وضعیت ظاهری و همچنین حل مشکل پارکینگ برای ماشین‌های اداری، تیم مدیریت اجرایی معاونت بهداشتی تصمیم گرفت تا ساختمان را بهسازی نماید.

• معاون بهداشتی دانشکده افزود: بهسازی محیط سازمانی، علاوه بر ایجاد یک محیط با نشاط بیشتر، می‌تواند تاثیر زیادی در افزایش میزان رضایت‌مندی پرسنل و مراجعه‌کنندگان داشته باشد.

• وی در ادامه گفت: ایده طرح بهسازی محیط ستادی معاونت بهداشتی دانشکده از حدود یک سال پیش شروع شد و طرح اولیه آن با برآورد اولیه هزینه‌های بهسازی در جلسه تیم مدیریت اجرایی معاونت بهداشتی مطرح شد.

• مهندس نوبخت، معاون اجرایی معاون بهداشتی دانشکده نیز به اهمیت بهسازی ساختمان به منظور جلوگیری از افزایش هزینه‌های سربار اشاره کرد.

• ایشان افزود: این طرح حدود دو ماه پیش شروع شده است و سعی خواهیم کرد بزودی عملیات بهسازی که شامل رنگ آمیزی، تعمیر و تغییر طراحی بخشی از قسمت‌های اداری است؛ به اتمام برسد.