تاریخ : شنبه 23 تير 1403
به گزارش روابط عمومی،کارشناسان سازمان غذا و دارو با حضور در دانشکده علوم پزشکی توافق های اولیه برای ساخت ازمایشگاه و بهسازی ساختمان مدیریت غذا و دارو توسط دانشکده علوم پزشکی را امضا کردند.
رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: مدیریت غذا و دارو این دانشکده یکی از مراکز بسیار مهم در بحث تامین سلامت شهروندان می باشد که با مشکل کمبود فضای فیزیکی مواجه بود و احداث ساختمان الحاقی برای ادامه فعالی این مجموعه امری ضروری به نظر می رسید.
دکتر اللهوردی ارجمند گفت:با تلاش همکاران عزیز در این دانشکده کارشناسان وزارتی سازمان غذا و دارو در این مجموعه حاضر شدند و با توافقنامه امضا شده به زودی شاهد آغاز عملیات اجرایی بهسازی و احداث ساختمان الحاقی مدیریت غذا و دارو خواهیم بود.
معاون توسعه دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز در این باره گفت: این پروژه شامل احداث 500 متر مربع ساختمان جدید و بهسازی 1000 متر مربع از بخش فعلی این مدیریت را شامل خواهد شد.
دکتر یاسر خواجه بیشک افزود: این پروژه شامل احداث و بهسازی بخش های آزمایشگاه غذا، انبار دارو و تجهیزات و قسمت اداری مدیریت غذا و دارو خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی، پیش بینی می شود برای احداث و بهسازی این پروژه بیش از 50 میلیارد ریال هزینه شود.
  • واحد ارجاع دهنده معاونت توسعه مدیریت منابع دانشکده علوم پزشکی مراغه