تاریخ : شنبه 9 تير 1403

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای آذربایجان شرقی ارجمند افزود: تجهیز آزمایشگاه مرکزی، درقالب یک طرح مشترک بین وزارت بهداشت و سازمان بهداشت جهانی با هدف به روز رسانی آزمایشگاه‌های منتخب کشور انجام شده است. در این طرح هشت دستگاه، پیشرفته شامل سل کانتر، اتوآنالایزر بیو شیمی و الایزا پروسسور اتومات و میکروسکوپ به دانشکده علوم پزشکی مراغه اختصاص یافته است.

وی هدف از استقرار این دستگاه‌ها را توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی همگام با فناوری روز دنیا و خدمت رسانی با کیفیت مطلوب و کارآمد به بیماران بیان کرد.
به گفته رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه، بخشی از این دستگاه‌ها در استان موجود نبوده وبرای نخستین باردرآزمایشگاه مرکزی مراغه راه اندازی شده است.

ارجمند ادامه داد: با راه اندازی این دستگاه‌ها نتایج آزمایشها با دقت و سرعت بیشتری ارائه خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مراغه ارزش تجهیزات تامین شده را برای آزمایشگاه مرکزی این شهرستان بیش از ۱۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: تمامی خدمات آزمایشگاه مرکزی مراغه با تعرفه دولتی انجام می‌شود.
آزمایشگاه مرکزی مراغه روزانه به ۲۰۰ نفر از شهروندان شش شهر در جنوب استان آذربایجان شرقی خدمات ارائه می‌دهد.