تاریخ : چهارشنبه 30 خرداد 1403
به گزارش روابط عمومی، در راستای رسیدگی به مسائل جاری بیمارستان امیرالمؤمنین جلسه ای با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی و مدیر این بیمارستان و مسئول دفتر فنی وکارشناسان این حوزه برگزار شد.
دکتر یاسر خواجه بی شک در این جلسه ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر گفت:تلاش های این بیمارستان را در جهت ارتقا شاخص های مختلف فنی و عمرانی  علی الخصوص در بحث تأسیسات شایسته تقدیر است.
وی افزود:سهولت دسترسی و افزایش رفاه آحاد مردم در مراجعه به خدمات درمانی یکی از اهداف نظام سلامت شهرستان می باشد که با پروژه های عمرانی متعدد و اصلاح برخی مشکلات قابل تحقق خواهد بود.
در این جلسه مشکلات و مسائل جاری بیمارستان امیرالمؤمنین شهرستان مراغه به ویژه در حوزه سرمایش مطرح شده و حاضران به بحث و تبادل نظر پیرامون راهکارهای رفع این چالش‌ها پرداختند.
در پایان جلسه در خصوص حل مشکلات طرح شده تصمیات موثری اتخاذ شده و مقرر شد با توجه به اغاز فصل گرما، مشکلات تاسیسات سرمایشی این بیمارستان با قید فوریت حل شود.
  • واحد ارجاع دهنده معاونت توسعه مدیریت منابع دانشکده علوم پزشکی مراغه