تاریخ : يکشنبه 30 ارديبهشت 1403
به گزارش روابط عمومی، در راستای رسیدگی به مسائل جاری بیمارستان سینا جلسه هم اندیشی با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی و مدیر بیمارستان سینا و کارشناسان برگزار شد.
دکتر یاسر خوجه بی شک در این جلسه ضمن تبریک دهه کرامت، از خدمات ارزشمند کادر درمانی و پشتیبانی بیمارستان سینا تقدیر و تشکر کرد و گفت: "این بیمارستان به عنوان یکی از مهم‌ترین مراکز درمانی جنوب استان نقش حیاتی در ارائه خدمات درمانی به مردم منطقه ایفا می‌کند.
وی افزود:مجموعه نظام سلامت شهرستان  تمامی تلاش خود را برای رفع موانع و ارتقا زیر ساخت های مختلف در این مرکز درمانی انجام خواهد داد تا شاهد ارتقای سطح کیفی خدمات و رضایت هرچه بیشتر بیماران باشیم.
در این جلسه مشکلات و مسائل جاری بیمارستان سینا شهرستان مراغه مطرح شده و حاضران به بحث و تبادل نظر پیرامون راهکارهای رفع این چالش‌ها پرداختند.
در پایان جلسه در خصوص حل مشکلات طرح شده تصمیات موثری اتخاذ شده و مقرر شد تا جلسه بعدی گزارشی از روند اجرای تصمیات اخذ شده در این جلسه گزارشی ارائه شود.
  • واحد ارجاع دهنده معاونت توسعه مدیریت منابع دانشکده علوم پزشکی مراغه