تاریخ : چهارشنبه 12 ارديبهشت 1403
به گزارش روابط عمومی، دکتر یاسر خواجه بیشک در جلسه هماهنگی نشست قطب منطقه دو کشور گفت: دانشکده علوم پزشکی مراغه بیستم اردیبهشت ماه میزبان معاونین و مدیران توسعه دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کلان منطقه دو کشور است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده ادامه داد:این نشست ها در جهت حل مشکلات منطقه ای به صورت دوره ای تشکیل می شود.
وی با بیان اینکه هدف از تشکیل این کارگروه تخصصی، بهره گیری از توانمندی های مختلف اعضا کلان منطقه برای سیاستگذاری های هدفمند است، اظهار کرد: توزیع عادلانه منابع، استفاده از مزیت های منطقه ای، تمرکززدایی، انتقال قدرت تصمیم گیری و به کارگیری مشارکت و خرد جمعی دانشگاه ها در پردازش و ایده های نوین و هم افزایی و همفکری برای رفع مشکلات و موانع دانشگاه ها از اهداف مهم تشکیل مناطق است.
به گزارش روابط عمومی، نشست معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه دو از بیستم اردیبهشت ماه به مدت یک روز به میزبانی مراغه برگزار خواهد شد.
  • واحد ارجاع دهنده معاونت توسعه مدیریت منابع دانشکده علوم پزشکی مراغه