تاریخ : شنبه 8 ارديبهشت 1403
کد 3344
به گزارش مفدا مراغه ، بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی، درخصوص تشکیل کارگروه تغذیه و فعالیت آن در روزهای آتی خبر داد و گفت: تشکیل کارگروه تغذیه‌ در دانشکده بمنظور جلب رضایتمندی حداکثری دانشجویان در خصوص کیفیت غذا، نحوه فرآوری و آماده سازی، رعایت موازین بهداشتی در طول آماده سازی غذا، عوامل موثر بر افزایش کیفیت غذا، و… گام مهمی در جهت ارتقای کیفیت غذا خواهد داشت.
در ادامه اعضای شورای صنفی برنامه های خود را برای پیشبرد اهداف صنفی و رفاهی دانشجویان مطرح کرده و برای حل شدن هرچه بهتر موضوعات به گفت و گو پرداختند.
این جلسه با هدف بررسی مسائل و مشکلات موجود در حوزه های مختلف صنفی و رفاهی مربوط به دانشجویان برگزار گردید، هر کدام از اعضا گزارشی از وضعیت امکانات و همچنین مشکلات دانشکده در حوزه های مربوط به خود ارائه نمودند که موارد مطرح شده جهت تقویت امکانات و ازبین بردن مشکلات، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
برگزاری جلسه شورای صنفی دانشجویان  دانشکده علوم پزشکی مراغه


 
  • واحد ارجاع دهنده معاونت آموزشی ، تحقیقات و دانشجویی و فرهنگی