Fa
/
En
يکشنبه 15 مهر 1403
صفحه اصلی
درباره دانشگاه
دانشکده علوم پزشکی مراغه در یک نگاه
نمودار سازمانی
نقشه دانشکده
برنامه استراتژیک
شهر مراغه
حوزه ریاست
معاونتها و مدیریتها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت بهداشتی
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آموزشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین(ع)
بیمارستان بوعلی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
تاریخ :
شنبه 8 ارديبهشت 1403
کد
3344
به گزارش مفدا
مراغه ، بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی، درخصوص تشکیل کارگروه تغذیه و فعالیت آن در روزهای آتی خبر داد و گفت: تشکیل کارگروه تغذیه در دانشکده بمنظور جلب رضایتمندی حداکثری دانشجویان در خصوص کیفیت غذا، نحوه فرآوری و آماده سازی، رعایت موازین بهداشتی در طول آماده سازی غذا، عوامل موثر بر افزایش کیفیت غذا، و… گام مهمی در جهت ارتقای کیفیت غذا خواهد داشت.
در ادامه اعضای شورای صنفی برنامه های خود را برای پیشبرد اهداف صنفی و رفاهی دانشجویان مطرح کرده و برای حل شدن هرچه بهتر موضوعات به گفت و گو پرداختند.
این جلسه با هدف بررسی مسائل و مشکلات موجود در حوزه های مختلف صنفی و رفاهی مربوط به دانشجویان برگزار گردید، هر کدام از اعضا گزارشی از وضعیت امکانات و همچنین مشکلات دانشکده در حوزه های مربوط به خود ارائه نمودند که موارد مطرح شده جهت تقویت امکانات و ازبین بردن مشکلات، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
واحد ارجاع دهنده
معاونت آموزشی ، تحقیقات و دانشجویی و فرهنگی
برچسب ها
پرستاری مراغه
علوم پزشکی مراغه
شورای صنفی دانشجوئی
اداره روابط عمومی
صفحه اصلی اداره روابط عمومی
وظایف اداره روابط عمومی
همکاران اداره روابط عمومی
اخبار معاونتها
معاونت بهداشت
معاونت درمان
معاونت آموزشی
معاونت توسعه مدیریت و منابع
بریده جراید
اخبار حوزه سلامت
دانشکده در آینه مطبوعات
نکات سلامت
نشریه الکترونیکی
گزارش تصویری