تاریخ : شنبه 25 فروردين 1403
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه در جلسه ای با حضور رئیس دانشکده و معاون توسعه مدیریت و منابع از رابطین برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۱ این معاونت تجلیل شد.
در این جلسه رئیس دانشکده ضمن تقدیر و تشکر از مدیران و رابطین برنامه عملیاتی حوزه معاونت توسعه گفت:کسب رتبه مطلوب در اجرای برنامه عملیاتی، حاصل کار جمعی و اصولی بودن برنامه عملیاتی است که بسیار با ارزش و مهم است.

در ادامه این جلسه معاون توسعه نیز ضمن قدردانی از تلاش های رابطین برنامه عملیاتی حوزه های زیر مجموعه این معاونت، تحقق ۹۶/۴۲ درصدی برنامه عملیاتی در سال ۱۴۰۱ را مرهون تلاش و همکاری کلیه همکاران زیر مجموعه دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه در پایان این جلسه از رابطین برنامه عملیاتی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی مراغه تجلیل شد.
  • واحد ارجاع دهنده معاونت توسعه مدیریت منابع دانشکده علوم پزشکی مراغه