تاریخ : چهارشنبه 22 فروردين 1403
متن این پیام به شرح ذیل است:

اللّهُمَّ إنی أَسْئَلَکَ خَیرَ ما سَئَلَکَ مِنْهُ عِبادُکَ الصّالِحُون
"عید صیام آمد ماه صیام رفت لطف تمام آمد و فیض تمام رفت"

➖ ماه رمضان، ماه عبادت، ماه نزول قرآن، ماه ذکرخدا به پایان رسید. خوشا بر آنان که در این ماه مبارک توشه‌ای از تقوی برگرفتند و خانه آخرت خویش را آباد کردند. همان بندگان مؤمنی که با روزه‌داری، تلاوت قرآن و اقامه‌ی نماز همراه و هم‌نفسشان در این ایام مبارک بود.

➖ عید سعید فطر، تحفه خداوند متعال به مؤمنانی است که با روزه به غبارروبی خانه دل پرداخته، پلیدی را از جان خود بیرون رانده و به جای آن اخلاص و ایمان را جایگزین کرده اند. حقیقتاً این عید خجسته روز تولد و شکفتن دوباره انسان است.

➖ عید فطر روزى است که خداوند آن را از میان دیگر روزها بر گزید و به بندگانش اجازه داده تا در این روز نزد حضرت او گرد آیند و بر خوان کرم او بنشینند و ادب بندگى به جاى آرند.

➖ اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، عید سعید فطر را به پیشگاه حضرت ولی‌عصر (عج)، مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، همۀ مسلمانان جهان، مردم عزیز کشورمان ایران و همکاران پرتلاشم در دانشکده علوم پزشکی مراغه تبریک عرض نموده و از خداوند متعال، رستگاری و عزت و کرامت همگان را مسئلت می‌نمایم.

دکتر الهوردی ارجمند  |  رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه