تاریخ : شنبه 5 اسفند 1402
پنجم اسفند ماه خجسته زادروز دانشمند شهير و بزرگ مهندس ايران زمين، خواجه نصيرالدين طوسي به پاس قدرداني از سرمايه هاي تخصصي اين کشور و پيشگامان عمران و آباداني ميهنمان به نام روز مهندس نامگذاري شده است.

بی شک انتخاب مراغه توسط  خواجه نصیرالدین طوسی بعنوان قطب علمی منطقه نشان گر اهمیت و جایگاه علمی پژوهشگران و مراغه در عرصه مهندسی است.

روز مهندس روز تجلیل از علم،خلاقیت، نوآوری و ابتکار است. روز مهندس روز اندیشه، عمل و خردورزی است. نگاه علمی و مهندسی، نگاه کارشناسی و مسئولانه است.

بی گمان در دوران معاصر، مهندسین پرتلاش ایرانی در پیشرفت کشور بیشترین و مهمترین نقش را به عهده داشته اند و در عرصه های مختلف باعث اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شده اند.

اینجانب از زحمات کلیه مهندسین عزیزی که پرتوان و پرتلاش ، با عزت و غیرت در جهت سازندگی و آبادانی ایران کوشش می­کنند به ویژه مهندسین دانشکده علوم پزشکی مراغه که، کارنامه درخشان و پرافتخاری به جای گذاشته و آینده ای روشن را نویدبخش هستند،  قدردانی و سپاسگزاری نموده و این روز را به تمام این عزیزان تبریک عرض می نمایم.

دکتر یاسر خواجه بیشک معاون توسعه دانشکده علوم پزشکی مراغه