تاریخ : شنبه 28 بهمن 1402
 به گزارش روابط عمومی، دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه در این همایش گفت: نقش آفرینی وحضور پرفعال  داوطلبان سلامت در دوران شیوع کرونا در کنار کادر بهداشت و درمان حضور موثری داشتند که تواستیم با هم و در کنار هم آن دوران سخت را پشت سر بگذاریم.

وی در ادامه گفت: ارتقای سواد سلامت  جامعه با آموزش های مردم تحقق می یابد و با ارتقای سواد سلامت می توان مانع از بروز بسیاری از بیماری ها در سطح خانوارها شد و از آسیب هایی که به واسطه ی بیماری ها، به سلامت افراد وارد می شود، پیشگیری کرد.

وی تصریح کرد: داوطلبان سلامت، افرادی هستند که همچون حلقه محکمی ارتباط مسئولین بهداشتی را با سطوح محیطی جامعه برقرار می‌کنند.

دکتر حق گشایی معاون بهداشتی دانشکده در این مراسم گفت: تلاش و زحمات داوطلبین سلامت در پویش ملی سلامت قابل تقدیر است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تصریح کرد: امروز 1507 داوطلب سلامت در محلات، سازمان ها ، عشایر بعد از کسب آموزش و توانمندسازی نقش محوری در مردمی سازی سلامت در مراغه ایفا می کنند.