تاریخ : يکشنبه 1 بهمن 1402
 رئیس و معاون توسعه دانشکده به همراه رئیس و مدیریت بیمارستان از  اقدامات صورت گرفته در بخش های مختلف این بیمارستان از جمله احداث سلف سرویس کارکنان، خرید و تجهیز دیزل ژنراتور پشتیبانی، واحد فیزیوتراپی،  کاردرمانی، گفتار درمانی، نوسازی خط لوله انتقال آب مصرفي بیمارستان، و بهسازی پانسیون ها بازدید کردند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی در جریان این بازید گفت: اقدامات صورت گرفته در این بیمارستان باعث ارتقا شاخص های درمانی و رفاه مراجعه کنندگان خواهد شد.

دکتر ارجمند افزود: تلاش های صورت گرفته در این بیمارستان از جمله احداث سلف سرویس کارکنان و تجهیز مهد کودک آن در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت باعث ارتقا سطح رفاه کارکنان خواهد شد.

معاون توسعه دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز در این بازدید گفت: اصلاح خط انتقال آب مصرفي بیمارستان و بهسازی پانسیون های این بیمارستان از سوی مدیران بیمارستان شایسته تقدیر است.

دکتر یاسر خواجه بیشک افزود: اولویت اصلی معاونت توسعه مدیریت دانشکده علوم پزشکی مراغه اتمام پروژه های نیمه تمام این دانشکده و تعریف پروژه های جدید بر اساس نیاز سنجی های صورت گرفته در امسال و سال آتی است.