Fa
/
En
جمعه 2 آذر 1403
صفحه اصلی
درباره دانشگاه
دانشکده علوم پزشکی مراغه در یک نگاه
نمودار سازمانی
نقشه دانشکده
برنامه استراتژیک
شهر مراغه
حوزه ریاست
معاونتها و مدیریتها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت بهداشتی
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آموزشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین(ع)
بیمارستان بوعلی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
تاریخ :
يکشنبه 1 بهمن 1402
کد
3253
به گزارش روابط عمومی این پویش با هدف اطلاع رسانی در خصوص نمک تصفیه شده یددار وارتقا دانش آحاد جامعه در خصوص شیر و لبنیات در راستای افزایش مصرف شیر ولبنیات با شعار انتخاب همه : "نمک کم اما تصفیه شده یددار" برای هفته اول و"از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی" برای هفته دوم از تاریخ 1بهمن تا 15 بهمن با همکاری ارگان های بین بخشی از جمله صدا و سیما و آموزش و پرورش، شهرداری، بهزیستی، ارتش، سپاه و نیروی انتظامی...... با هدف اصلاح الگوی مصرف موادغذایی و پیشگیری و کنترل بیماریهای مرتبط با تغذیه برگزار می کند.
✔️ دکتر حق گشایی معاون بهداشت دانشکده در ادامه با عنوان این مطلب که یکی از عوامل خطر عمده فشارخون مصرف نمک زیاد است، افزود: طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی، حداکثر مقدار مصرف نمک پنج گرم در روز( معادل یک قاشق چایخوری) است این در حالی است که میزان مصرف نمک ایرانی ها 2تا3 برابر این مقدار برآورد شده است.
دکتر حق گشایی عنوان کرد: توصیه ما این است که استفاده از نمک طعام در غذا و استفاده از نمک در سفره غذا کاهش یابد و همان میزان کم مصرف هم نمک یددار و تصفیه شده باشد.
وی افزود: برخی از نمکهای موجود در بازار تحت عنوان نمک دریا، سنگ نمک، نمک صورتی و…، مجوز سازمان غذا و دارو را ندارد. این نمکها حاوی مقدار زیادی فلزات سنگین بوده و سرطانزا هستند.
مرادیفام کارشناس مسئول بهبود تغذیه، ادامه داد: در مورد لبنیات گاهی اطلاعات غلطی به مردم داده میشود که باید اصلاح شود تا مصرف لبنیات کاهش نیابد. مطالعات نشان میدهد که اگر مصرف لبنیات به اندازه کافی باشد خطر سرطان روده بزرگ کاهش مییابد و در جلوگیری از پوکی استخوان مؤثر است. مردم باید روزانه دو تا سه واحد لبنیات در روز مصرف کنند.
واحد ارجاع دهنده
معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه
برچسب ها
بهبود تغذیه
معاونت بهداشتی
حق گشایی
اداره روابط عمومی
صفحه اصلی اداره روابط عمومی
وظایف اداره روابط عمومی
همکاران اداره روابط عمومی
اخبار معاونتها
معاونت بهداشت
معاونت درمان
معاونت آموزشی
معاونت توسعه مدیریت و منابع
بریده جراید
اخبار حوزه سلامت
دانشکده در آینه مطبوعات
نکات سلامت
نشریه الکترونیکی
گزارش تصویری